Заходи до Дня Перемоги

10.05.2016 21:27



     9 травня в селі Бишів у Парку Слави, біля меморіалу, відбувся театралізований мітинг до Дня пам'яті та примирення, присвячений Дню перемоги у Другій Світовій війні 1939-1945 рр. Це свято також поєднало вшанування пам'яті воїнів-афганців та загиблих бійців у військових діях, які відбуваються нині на Сході України.

   Мітинг розпочав сільський голова О.О. Мірошкін, який висловив вдячність ветеранам Другої світової війни, афганцям і учасникам антитерористичної операції на сході України, урочисто привітавши їх грошовою премією, нагородивши грамотами та подякувавши
їм за мужність і за бойові заслуги.

   На урочистому мітингу з вітальними промовами були присутні гості: заступник голови Макарівської районної Ради О.Б. Цисаренко, депутат районної Ради, директор Бішівської ЗОШ І-ІІІ ст. Т.С.Мудрик, настоятель Свято-Покровської церкви с. Бишева отець Петро.   З історичними фактами про Другу світову війну виступив вчитель історії, член Національної спілки краєзнавців України В.В. Обухівський.

     Святкові заходи розпочалися зі звуків духового оркестру. Концертна програма зворушливо продовжилася піснями Народного аматорського хору «Чарівник»; Народного аматорського ансамблю «Любисток». Лунали музичні вітання від вокальних ансамблів «Дзвіночок», «Забава», «Струмок»; солістів - Вікторії Фещенко, Єлизавети Шевчук, Анни Мірошкіної. Приємно вразили хореографічною композицією учасники бального клубу «Діамант-Еліт».

   Під час мітингу відбулось покладання вінків і квітів до пам'ятників та меморіалу
загиблим у роки війни 1939-1941 рр. Хвилиною мовчання та святковим салютом вшанували пам'ять загиблих солдат у Другій світовій війні, воїнів-афганців та бійців, які загинули під час бойових дій в зоні АТО.

    Цього року символом пам'яті стала віра у єдність і непоборність нашого сильного і вольнолюбивого українського народу, віра в якого не згасне і не загине.


      

 

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode